Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.01.2016 09:01 - Твоите бежанци, къде са?
Автор: desilosha Категория: Политика   
Прочетен: 1809 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 08.01.2016 09:41

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

2013
,,България трябва да приеме и използва бежанците от Сирия, като бъдат създадени условия сами да се издържат, каза еврокомисарят за хуманитарна помощ и реакция при кризи Кристалина Георгиева, след като посети бежанския център в квартал "Военна рампа" в София.

Георгиева коментира, че очаква бежанците от Сирия да останат с години в България и трябва да бъдат интегрирани, като може да са полезни и за българската икономика и разрешаването на демографската криза. Тя посочи, че комисията ще се "отнесе отговорно" към българския апел за подпомагане, но не се ангажира с конкретни измерения на евентуална европейска помощ.

"Нашата нация застарява, знаете демографското положение в България. Имаме трудности да излезем от икономическата криза...Тези хора ще бъдат тук и ние можем да ги използваме, те могат да бъдат полезни за нашата икономика", коментира Георгиева.

Тя посочи, че ако децата на бежанците останат извън училище, ще има риск от радикализация. Според нея те могат да се учат в български училища и да бъдат интегрирани в обществото.

 

...
Какво е всъщност имигрант, какво е бежанец? И медиите си въртят думите както им е угодно- ту сирийски майки с деца, спасяващи се от войната, ту икономически имигранти, търсещи страни с добри социални помощи, ту наричащи ги бежанци.
 Продължавам с цитат от писмото на един имигрант в Америка

Ето и част от писмото на Виктор-

,,Аз съм бежанец от България и по произход съм българин. Държавата, в която съм се родил и израснал, загуби война с по-силен от нея противник, и беше оставена да бъде разграбвана от победителите. Те поставиха на ръководни места техни марионетки, и с тяхна помощ заграбиха всички природни богатства. Те контролират енергетиката, горивата, образованието, медиите и търговията на страната ми. Разбиха армията ни. Унищожиха производството и селското ни стопанство, и премахнаха всякакви митнически ограничения за вноса на чужди стоки. Победителите пренаписаха историята ни, подиграха се с културата ни, и поквариха децата ни. Вкараха свои производства и ние от немай къде бяхме наети да работим за тях за мизерно заплащане. Нямаме никакви права и сме като роби в собствената си страна. Един ден не издържах и си казах. "По-добре да съм роб... в чужда страна, а не в собствената си", и заминах на запад. ,,

Виктор е избягал, мигрирал отдавна. Цялото му семейство, наброяващо 4 души е все така там, в далечна Америка. Създават брутен вътрешен продукт на страната и се грижат за здравето на американските граждани вече десетилетия.

These days...2016.

.

България е обезлюдена вече видимо. В което и село да отидете големи къщи по на 2 етажа ви гладат с празните си прозорци и изоставени градинки.

През 1989 г. бяхме на прага на отбелязването на 9 милионния български гражданин. А днес НСИ / националния статистически институт/ твърди, че сме около 7 млн, но това няма как да е вярно. По-скоро сме между 5 и 6 млн. население, и то силно изменено като етноси, с преобладаващ процент цигани.

Градът с най-младо население е Сливен, с компактни цигански маси, които започват да раждат на 14 г. Подобна е и статистиката в Пловдив, с вдигнат процент раждания от квартал ,,Столипеново,, , за който никой не се наема да каже колко граждани живеят.


Днес фактите- близо 3 млн. души са вече българските бежанци, които са напуснали страната в последните 26 години и все още имат наши паспорти. Това показват неофициални данни, които в. "24 часа" успява да събере. 1621 училища са затворени към днешна дата за 26 те години преход. Паралелките стават все по-малобройни, от по 10 деца, само и само да върви учебен процес. Учебните заведения у нас затварят с по-бързо темпо, отколкото в Сирия,

Премиерът-слънце не спира да показва новите достижения. Но за кого са те?

Пътищата – през Турция и Балканите по суша, или от Либия към Лампедуза и Сицилия, или в испанските анклави на мароканския бряг, или към Канарските острови – са мъчителни, но не невъзможни. Кой идва? Образът на ,,клетите бежанци от Сирия,, успешно прежектиран многократно от медиите постепенно преля и се смеси с негри, пакистанци, афганистанци Защо араби и африканци да не бягат от тиранията, терора, бедността и войната, които са тяхна участ, за да дойдат в Европа? И какво ще ги спре? В

Дори в Скандинавието започнаха да излизат безполови книжки за деца, защото принц и принцеса е демоде и накърнява чувствата на лесбийки и педераси, транс, би и всякакви други, които са заклеймени от Библията.

която преживява война и чиято територия е завладяна от ИДИЛ. За 2014 според данни на НСИ са се родили около 68 000 деца. А са починали 109 000 души. Колко са мигриралите навън български бежанци никой не знае, но е факт, че всяка година намаляме средно с 80 000 души. В страната обаче прави впечатление, че усилено се режат лентички на пътища, които макар, че се откриват по няколко пъти, снимайки се на различни отрязъци от тях все пак се строи.В-к ,,Сега,, четем следното- ,,През последната година и половина в много български села се наблюдава друг парадокс - нямат канализация, дигите край водоемите са запуснати, ако съществуват, цялата основна инфраструктура е в тежко състояние, но строят... СПА центрове, игрища за баскетбол и стадиони, велоалеи. Строят здраво, по Програмата за развитие на селските райони . Община Ружинци, Видинско, се сдоби срещу 7 млн. лева с два стадиона, намиращи се само на 15 км един от друг. Най-тъжното е, че в много от селата живеят само пенсионери, които не мечтаят за баскетбол и за скъпи спортни зали. Стария континент раждаемостта от десетилетия е под равнищата, необходими за поддържане на населението. Знамена с разноцветни дъги ,символ на хомосексуализма се веят пред европейските кметства.


Европа

все повече заприличва на една стара проститутка, която е все още лъскава, но прехвърлила определена възраст е започнала да се продава за бучка сирене, а в по-късен етап и да си плаща, за да я онодят.

Оптимистите припомнят как Америка абсорбира 15-те милиона, които пристигнаха с Голяма вълна на имиграция от 1890 до 1920 година. Но те пренебрегват разликите. Имигрантите на Америка бяха европейци от християнски нации, идващи в страна с исторически опит в асимилирането. И Голямата вълна спря през 1924-а. За разлика от Америка, Европа никога не е познавала масова миграция. А и онези, които се изливат в Европа са чернокафява маса от араби, африканци и мюсюлмани, не са европейски християни или евреи. Те идват от други цивилизации и култури. И не всички се асимилират, а по-скоро създават в Европа анклави - копие на земите, откъдето са дошли.,, Някой задавал ли си е въпроса: Защо САЩ имат политика за подбор и прием на квалифицирани имигранти, а Европа е принудена сега да приема най-неграмотните имигранти, без подбор - на килограм (и то в стотици хиляди), а в добавка и повечето са крайни ислямисти? Целта на това мероприятие не е ли намаляне на християнското население в Европа, намаляване на жизнения стандарт и програмиран отлив и пренасочване на капитали от Европа, и кой има интерес от това?
Помислете....




Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: desilosha
Категория: Туризъм
Прочетен: 112544
Постинги: 43
Коментари: 24
Гласове: 28
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930